Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
vrijdag 1 februari 2008

Tips en technieken bij het scrappen.

Ik vind het leuk om zo nu en dan wat te experimenteren met materialen als ik aan het scrappen ben. Zelf transparanten maken, met verf een achtergrond maken, embellishments zelf maken.
Nu kwam ik de site van Sarah Gladman tegen waar allerlei technieken uitgelegd worden. Mijn handen gaan jeuken om er mee te starten. Waarom zitten er toch maar zo weinig uren in een dag?

1 opmerking:

sares1911 zei

Thanks for visiting my Blog Hanny - Goedendag everyone!!
Sarah G