Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
vrijdag 22 augustus 2008

Een aantal leuke linken.

Mocht je zonder inspiratie zitten, dan kun je op de volgende sites misschien wel wat leuks vinden.

Op de site van deb duz scrappin kun je een groot aantal leuke tutorials vinden.

Memory Makers geeft hier een erg leuke beschrijving van een mini album met file folders.

Als je een leuke originele kaart wilt maken, moet je eens kijken op de site van Crafting the web.

Mocht je nog niet voldoende geïnspireerd zijn om aan de gang te gaan, dan zou je ook nog de site van Maria kunnen bekijken. Bij het kopje tutorials kun je allerlei beschrijvingen vinden om mooie kaarten te maken.

Geen opmerkingen: