Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zaterdag 31 oktober 2009

Cupcakes van papier.

Je zou het niet zeggen, maar deze cupcakes zijn zo nep als het maar zijn kan.

Op de blog van Spinnvild kun je de uitleg vinden hoe ze deze cupcakes gemaakt heeft.

2 opmerkingen:

Ira zei

hier was ik dus al een hele tijd naar op zoek, want ik heb maanden geleden op youtube al het filmpje gezien hoe je ze moet maken, maar zo foto voor foto is natuurlijk net even iets prettiger. Bedankt ook hiervoor dus!
Groetjes,
Ira

Dinja zei

Het ziet er echt uit om op te eten!