Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 26 april 2009

Gebruik eens je naaimachine.

Vaak pak ik mijn naaimachine om net even dat accent aan mijn kaart of LO te geven dat ik nog mis.
Mocht je nog een naaimachine hebben staan die ergens staat te verstoffen, pak hem dan snel en ga er eens mee aan de slag. Je zult verbaasd zijn over het effect van zo'n eenvoudig gestikt lijntje.
Op de blog van Julia Stainton is een uitgebreide tutorial over dit onderwerp te vinden.

Geen opmerkingen: