Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
donderdag 21 augustus 2008

Een zeer originele manier om een mooie strik te maken.

Gelukkig, we hebben weer internet. Nog niet zo goed als zou kunnen en er bestaat een grote kans dat het er ook binnenkort weer uitligt, maar er kan weer gezocht worden naar leuke ideeën.

Het kost mij altijd erg veel moeite om mooie strikjes voor op m'n kaarten of LO's te maken.
Nu kwam ik op de site van scrappin'with Di een zeer origineel idee tegen om een mooie strik te maken. Zij gebruikt hierbij een vork!

Geen opmerkingen: