Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
vrijdag 30 januari 2009

Maak zelf je dew-drops.

Op de site van frugal crafter kun je een duidelijke uitleg vinden hoe je zelf dew drops kunt maken.

2 opmerkingen:

Scrappiness zei

Hanny je kent mij niet maar ik vind je workshops (bij scraps) zo gaaf en ook je blog met de talloze tips en tricks die je met iedereen weer deelt...daarom staat er een cadeautje voor je op mijn blog.

Chantal van de Kant zei

Ik heb je getagged. Kijk maar even op mijn blog.

Groetjes
Chantal