Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
dinsdag 4 maart 2008

Tips met clear stamps

Als je in het bezit bent van clearstamps, dan is dit filmpje wellicht leuk om te bekijken.
Als ik een titel maak met clearstamps leg ik eigenlijk altijd de letters op het acrylblok neer. Je kunt ook de letters op je pagina leggen, daar waar jij ze hebben wilt. Vervolgens druk je je acrylblok op de letters, inkt de letters en maakt een afdruk.
Ook is het leuk om borders golvend op je acrylblok te leggen. Weer eens wat anders dan een rechte border.
Op dit filmpje laten ze zien hoe je dit kunt doen.

2 opmerkingen:

Rosa Decoratie zei

Leuk filmpje, ik was al langer op zoek naar hoe ik moet werken met clearstamps. Ik heb het nu gezien, bedankt!

Anoniem zei

een super handig filmpje
wou ze kopen maar wist niet wat ik er mee kon

BEDANKT!