Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
vrijdag 24 februari 2012

Stempelen met lego en foam.

Op de blog van Filth Wizardry kwam ik het leuke idee tegen om te stempelen met lego. Leuk om met je kinderen te doen, maar ook leuk om borders te maken op kaarten, labels en LO's.
Afdrukken op foam geeft de mooiste resultaten staat er in dit stukje. Maar ik verwacht dat als je foam (of zo'n rubberen stempelkussen) onder je papier legt, dat de resultaten ook goed zullen zijn.
Ik denk dat ik maar eens op zoek ga naar wat lego hier in huis.

1 opmerking:

Lego zei

Leuk idee zo'n Lego stempel, ga ik zeer zeker proberen.