Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
dinsdag 19 augustus 2008

Planner templates

Vanaf mijn kant is het even erg rustig hier. We zitten momenteeel zonder internet en dan wordt het dus lastig om leuke linken te vinden. Helaas kan het nog wel even duren voordat we weer internet hebben.
Heb dus even geduld, dat moet ik nl. ook hebben.

Maar ik heb nog wel wat gevonden wat ik met jullie wil delen.
Op deze site kun je allerlei templates vinden als je een planning zelf wilt maken. Ook leuk om te gebruiken als journaling op je LO.

Ook op de site van ahhh designs kun je een aantal planning templates downloaden.

Geen opmerkingen: