Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zaterdag 26 januari 2008

Zelf stempels maken met rubberplaat.

Op een blog kwam ik een uitleg tegen van het zelf maken van stempels met rubberplaat.
Dit is de link naar het algemene stukje met wat voorbeelden. Onder deze voorbeelden op de site van Petra kun je dan weer doorlinken naar andere topics m.b.t. stempelen met rubberplaat. Ik vind dat Petra zelf mooie stempels heeft gemaakt. Weer wat erbij voor mijn to-do-lijst (die als maar langer wordt).

Geen opmerkingen: