Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
maandag 2 augustus 2010

Labels van blik.

Op de blog van Scrapperia kwam ik het leuke idee tegen om labels van blik te maken.
Bij een plaatselijke offsetdrukkerij heb ik dit dunne aluminium gevonden.
Het wordt daar gebruikt om drukwerk mee te maken en gaat vervolgens gewoon weg.
Mocht je zelf ook dergelijke labels willen maken, houd er dan rekening mee dat dit materiaal heel erg scherp is, pas dus op met je handen!

1 opmerking:

Marit zei

Hoi Hanny,

Ik Lees al een tijdje je blog en ben erg blij met alle linkjes die je plaatst, ik heb er al veel inspiratie door opgedaan!

Ik heb een award gekregen en deze mocht ik doorgeven, ik geef hem graag aan jou door! Je kunt op mijn blog zien wat het inhoudt.

Groetjes,
Marit