Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 3 april 2011

Wat je nog meer met gesso kunt doen.

Afgelopen vrijdag kreeg ik bezoek van iemand die zou komen knutselen.
Uiteindelijk ging Angelique naar huis zonder ook maar wat gemaakt te hebben.
Ze vond het veel leuker om van alles te bekijken wat ik ooit gemaakt had en hierbij veel inspiratie op te doen.
In de loop van de middag werd Angelique steeds enthousiaster en was van plan om direkt gesso en distressinkt te gaan kopen. Het idee om oude (muziek)boeken voor je kaarten/scrappen te gebruiken vond ze een heel goed idee.

Toen ik deze link tegenkwam moest ik dus direkt weer aan Angelique denken.
Deze mooie tag is namelijk ook gemaakt mbv gesso en distressinkt.
Dus Angelique....mocht je mijn blog bekijken dan heb je hier nog iets om je nog meer te gaan verlekkeren.

Geen opmerkingen: