Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 10 april 2011

Plak een deel van je journalingstempel eens af.


Bij deze journalingstempel heb ik de letters time en things met gewoon plakband afgeplakt en vervolgens de stempel geïnkt.
Voordat ik de stempelafdruk maakte, heb ik het plakband weer verwijderd.
De woorden time en things worden dan niet mee gestempeld en in plaats hiervan kun je met een ander lettertype en kleur het woord stempelen of met letterstickers het woord toevoegen. Zo kun je je stempel eens op wat andere manieren gebruiken.

2 opmerkingen:

Seen from a RED perspective zei

wat een leuke blog :)) lekker crea!

monART zei

oh dat is een leuke tip!