Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 11 mei 2008

Zelf bloemen maken.

Op de site van Creating Keepsakes kun je 10 verschillende bloemen vinden om zelf te maken.
Leuk om op je kaarten te gebruiken of bij je scrapbookpagina's.

Opmerking 23 februari 2010:
Helaas heeft Kreating Keepsakes deze link inmiddels afgeschermd.

3 opmerkingen:

Unknown zei

He Hanny wat een superleuke ideetjes staan erbij. Heb het even opgeslaan. Leuk hoor. Bedankt voor de tip. Groetjes Wendy.

Nicole zei

Hoi Hanny,
mijn naam is Nicole, 15 jaar, en ik scrap ontzettend graag met mijn moeder en tante. Zij zelf werken graag met kant en klare materialen maar ik maak het het lieft zelf. Ik was erg geinteresseerd in de tutorial met de bloemen, maar helaas werkt deze link niet meer.
Ik vind de andere tutorials wel erg tof, ik heb er al een hoop inspiratie eruit gehaald.

Bedankt!
Groetjes,
Nicole

ScrapJudith zei

Hoi,

Ik probeer net delink te opnene voor het bloemen maken maar ook mij lukt het niet (net zoals in der eactie van Nicole). Heb je nog een andere link of site?

Groetjes,

Judith