Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
donderdag 10 januari 2008

Rondjes met je crop-a-dile embossen

Weer zo'n tip die je leest en waarvan je denkt: "Dat had ik toch ook zelf kunnen bedenken?"
Ik heb er nooit bij stil gestaan dat je met de kop van je crop-a-dile (dat deel dat je voor het plaatsen van je eyelets gebruikt) ook leuk rondjes kunt embossen in een kaart of LO. Het effect daarvan vind ik leuk.
Op onderstaande link wordt dit dit duidelijk uitgelegd.
crop-a-dile-easy-as-1-2-3

Geen opmerkingen: