Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
vrijdag 15 januari 2010

Stoffen letters.

Op internet kwam ik een tutorial tegen om letters van stof te maken en hierin een magneetje te stoppen zodat je koelkastletters krijgt.
Het idee is natuurlijk ook erg leuk zonder magneet. Je krijgt dan leuke letters die je voor kaarten of bij het scrappen kunt gebruiken.
Hier kun je de tutorial vinden:
stoffen letters

1 opmerking:

Anneke Vos zei

Leuk idee!
Om te onthouden.
Hoe vind je toch altijd weer nieuwe ideeën!?
Reken maar dat ik die site van jou in de gaten hou.