Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
vrijdag 29 oktober 2010

Cirkels stikken.

De naaimachine gebruik ik vaak bij het maken van mijn LO's.
Three Creative Studios geeft een uitleg hoe je met je naaimachine eenvoudig
cirkels kunt stikken.

1 opmerking:

Sylvia zei

hoi, gezien die site over het maken van cirkels op een naaimachine in het Engels is, daar ben ik niet zo goed in.. naaien op papier en of op stof. Over die tape dat snap ik niet.

Ik heb ook naaimachine waarmee ik veel kleren had gemaakt voor mijn kinderen toen.