Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
dinsdag 3 juni 2008

Transparante knopen bewerken.

Op de site van scraptime kwam ik deze leuke foto tegen met allemaal transparante knopen die bewerkt zijn met verf, alcoholinkt, stempels, waar op gedoodeld is, waar papier achter geplakt is.
Zo kun je je eigen knoop maken in de kleur en met het motief dat jij leuk vindt.
Transparante knopen heb ik bij de Hema en op de markt gekocht.

1 opmerking:

Sares zei

those buttons are gorgeous Hanny! what a great way to use rub ons too.
Sares xx