Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
maandag 7 april 2008

Mijn zelf gemaakte tote.

Eindelijk heb ik dan mijn tote af. Het was een grote klus waarbij de machine soms door 6 lagen stof moest naaien.
Omdat ik graag een stevige tote wilde hebben heb ik er een bak in gemaakt. Deze bak heb ik gemaakt van de buitenkant van een ordner.
Ik heb de hoogte dusdanig gemaakt dat je er gemakkelijk overheen kunt kijken als hij op tafel staat.
Dit is het resultaat:

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Hanny, wat een supergave tote heb je gemaakt! Hij ziet er zooo vrolijk uit. Hoop hem ooit in het echie te kunnen bewonderen. Wat wordt je volgende project?
groetjes van Irene (van Akke-Fietje Scrapdag)

Chantal van de Kant zei

Hij is heel leuk geworden. Vrolijk met al die bloemetjes
Groetjes
Chantal

Anoniem zei

Wat een gave Tote. Heb je een patroon hiervan? ik heb daar wel interesse in anders.

Scrap-joy zei

Deze tote is al makende ontstaan en ik heb er geen patroon van.
Mocht je zelf zo iets willen maken, ik heb er van ordners een bak in gemaakt, waarbij ik de verschillende zijden met touwtjes aan elkaar bevestigd heb.
De draagband van mijn tote loopt onder deze bak door, zodat er zonder problemen behoorlijk wat aan gewicht in kan.

Anoniem zei

Zou je voor mij wat foto's van de binnenkant kunnen maken? Dan ga ik eens kijken of het haalbaar is voor mij om er 1 te maken :)
Mijn mailadres is peetlah@gmail.com