Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 24 augustus 2008

Weer wat LO's af.

Een tijdje terug heb ik de linker LO al gemaakt, nu heb ik de rechter LO er bij gemaakt. Ik heb deze LO bewust rustig gehouden omdat de LO die ik al af had, ook zo rustig was. Omdat ik niet meer hetzelfde achtergrondvel had, heb ik gekozen voor een andere kleur.Ook heb ik nog een andere spread gemaakt:In de pocket op de rechter pagina zit een kaart van de wandeling die we gemaakt hebben.

Geen opmerkingen: