Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zaterdag 22 november 2008

Templates Maya Road.

Via deze link kun je binder album inserts en book templates downloaden.

3 opmerkingen:

Boukje zei

Hanny, omdat je steeds inspireert door je tips en leuke linken, wil ik je een Award geven! Op mijn blog kun je lezen, hoe je ´m in ontvangst kunt nemen en hoe je ´m doorgeeft aan anderen.
Groetjes Boukje.

Margreet zei

Hahaha ik zie dat Boukje mij een slag voor is. Ik wil je nl. ook de kreativ award voor je blog geven die vol staat met tips en trucs en verder omdat je mooie projecten bedenkt voor workshops waar ik helaas niet zo vaak naar toe kan. Kijk maar even op mijn blog.

Anoniem zei

Nou meiden waarom zijn jullie me steeds voor. Ook ik waardeer Hanny haar ideestjes en haar mooie werkstukken op haar blog. Dus ook van mij krijg je de kreativ award.

Groetjes Wendy