Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zaterdag 21 maart 2009

Bijna 30.000 bezoekers.

Het verbaast mij dat het bezoekersaantal van deze blog zo hoog is.
Het doet me wel goed dit te zien, want dat betekent dus dat er meerdere mensen hier even langskomen om mee te genieten van de tips die ik her en der tegenkom en vervolgens hier plaats. Het motiveert ook om te blijven speuren naar leuke tips op internet.

Gisteren ben ik een dagje naar de Scrap-a-licious in Veghel geweest.
Het was leuk te ontdekken dat mensen me herkenden van Scrap-joy.
Ik verbaas me er iedere keer weer over dat je zo'n gezellige dag kunt hebben met mensen die je eigenlijk helemaal niet kent.

Ik heb een aantal inspirerende workshops gevolgd. Ik kan jullie geen foto's laten zien want (zoals vaker het geval is) had ik geen fototoestel bij me.
Ook was de tijd om projecten af te krijgen veel te kort voor mij en om nu dingen af te raffelen...
Dus wie weet zie je komende maanden hier wel eens het een en ander langskomen.

De eerste workshop die ik gevolgd heb werd gegeven door Dina Wakley
In deze workshop hebben we een aantal 12x12 techniek layouts gemaakt. Dina is the Queen of Spray Ink en masking en zij leerde ons om deze te gebruiken zonder dat het een kliederboel wordt en dat het een natte bende blijft voor uren.
Nadat zij iets gesprayed heeft rolt ze er gewoon met een complete keukenrol overheen.
Het voordeel is dat de inkt niet zo lang nat blijft en het verandert niets aan het effect van de spray. Een tip die ik nog vaak zal gaan toepassen.

De tweede workshop werd gegeven door Martha Bonneau.
In deze workshop hebben we een boek uit elkaar gehaald, de voorkant gealterd en dan de pagina's weer terug gezet met boekbindringen. De pagina's van je boek kun je dan weer gebruiken als ondergrond om op te scrappen.
Een leuk idee. Het voorbeeld was in vintagestijl, aangezien ik niet zo'n vintage-type ben heb ik er mijn eigen draai aan gegeven.
Tijdens het diner kwam Martha bij me zitten. Het was gezellig om haar wat langer te spreken.

De derde workshop werd gegeven door Corinne Delis . Bij haar hebben we de start gemaakt van een minialbum met alcohol inkt, grungeboard en Magic Mesh. Het voorbeeld zag er erg mooi uit. Het werken met alcohol inkt is leuk.

De laatste workshop zou gegeven worden door Nancy van den Berg. Omdat zij verhinderd was hebben we bij Corinne 2 kaarten gemaakt met Sassafras papier. Wat is dit toch een vrolijk papier.

Kortom, het was een geslaagde dag.

1 opmerking:

Soraya zei

Hallo Hanny,

Wat is je mailadres, dan kan ik je wat foto's van die dag mailen.

groetjes
Soraya
(soraya@madebysoraya.nl)