Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 10 mei 2009

Wat pagina's voor mijn Art Journal.

Vanaf 1 januari 2009 schrijf ik iedere week op wat ik mee gemaakt heb.
Ik had niet gedacht dat ik dit vol zou houden (ik ben nl. niet zo'n dagboekschrijfster) en dat ik het ook nog eens leuk zou vinden om terug te lezen.
Bij het maken van de pagina's houd ik er rekening mee dat er voldoende ruimte moet zijn om mijn verhaal kwijt te kunnen.
Omdat ik door mijn voorraad pagina's heen was, heb ik er weer een paar bij gemaakt, zodat ik weer even vooruit kan. Het enige dat ik nu iedere week moet doen is het schrijven van mijn verhaal. Dit kost maar heel weinig tijd en blijft hierdoor ook niet liggen.
Het enige nadeel van deze manier van werken is dat ik de pagina dus niet aanpas aan mijn belevenissen van die week, maar de pagina's neutraal gehouden heb.
Dit zijn de pagina's die ik komende tijd ga gebruiken.
Zaterdag 18 april heb ik een workshop Art Journal gegeven bij Scraps. Een workshop waarbij de cursisten de technieken en materialen aangereikt kregen en hierna zelf aan de slag gegaan zijn. Omdat de reacties die dag zo positief waren, ga ik deze workshop zaterdag 5 september nogmaals geven.
Tot die tijd blijf ik heerlijk zelf aan het experimenteren met inkt, verf e.d. voor mijn eigen pagina's

2 opmerkingen:

Anja zei

In een woord gezegt prachtig.
Fijne dag,gr anja

Joyce zei

Je hebt er weer mooie pagina's bijgemaakt. Het geeft me weer inspiratie voor mijn eigen pagina's.