Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zaterdag 20 juni 2009

Waarom kom ik nu niet op dit idee?

Het zijn soms van die kleine originele ideetjes, zo logisch gevonden waarvan ik denk: "Waarom kom ik nu niet zelf op dit idee?"
Zo kwam ik vandaag op de blog van .Studio Calico het idee tegen om een lintje te weven door de rand die je met een pons maakt.Zo simpel, maar zo leuk bedacht

1 opmerking:

Karin zei

Inderdaad simpel, maar ja moet er maar net opkomen. Zal proberen er eens aan te denken.

Groetjes,
Karin