Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
maandag 28 december 2009

Workshop: 3 in een box.

Het is Kerstvakantie en dus heb ik weer eens heerlijk de tijd om wat te scrappen.
Momenteel ben ik aan het scrappen met originele foto's uit o.a. de jaren '50 en '60.
Foto's van mijn ouders die ik gevonden heb in een schoenendoos.....
Het is ontzettend jammer dat ik niet meer om verduidelijking van de foto's kan vragen.

Het 1e album heb ik gemaakt met foto's van mijn moeder.
Het 2e album gaat gevuld worden met foto's van mijn vader. Dit album is nog niet af. Ik ben door de voorraad foto's heen, dus nu wil ik nog wat ingescande foto's van mijn vader af laten drukken. Gelukkig had mijn broer die nog in zijn bezit.
Voor het 3e album wil ik de trouwfoto's van mijn ouders gaan gebruiken. Omdat ik deze foto's niet uit hun trouwalbum wil halen, ga ik ook deze foto's opnieuw af laten drukken.

Deze box is een voorbeeld voor de workshop die ik op 13 februari 2010 bij Scraps ga geven.
Ik heb de box in vintage stijl gemaakt.
Door ander papier en foto's te gebruiken kun je deze box en albums natuurlijk een compleet andere look geven.

2 opmerkingen:

Ira zei

Goh Hanny, dat ziet er echt supermooi uit! De kleuren van het papier zijn ook heel 'vintage' en horen zo helemaal bij de originele foto's.
Groetjes en een fijne jaarwisseling!
Ira

Margreet zei

Ik vind dit echt een prachtige box. Net wat voor mij. Ik ga es even nadenken of ik je workshop ga volgen. Volgens mij hadden we ook al een meet bij Monique in februari toch?

groetjes, Margreet