Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zaterdag 23 januari 2010

Te veel foto's.

Hebben jullie hetzelfde probleem als ik?
Je bent ergens geweest waar het mooi is. Om deze geweldig mooie indrukken vast te leggen blijf je maar aan het fotograferen. Vervolgens wil je een aantal foto's laten afdrukken. Maar er zijn zo giga veel foto's die fantastisch zijn en dus bestel je er veel te veel. Het gevolg is dat je een hele stapel foto's hebt liggen die je wilt scrappen...
Debbie Hodge geeft bij Get it Scrapped tips om foto's te selecteren.
Het artikel heb ik zojuist gelezen. Wie weet helpt het me om gemakkelijker een selectie te maken.

1 opmerking:

Anneke zei

Bedankt!
Zó herkenbaar!