Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
woensdag 5 mei 2010

Wat LO's.

Eind maart had ik met 32 dames een heerlijk scrapweekend.
Tijdens deze weekenden maken we altijd een lift.

Dit is het resultaat van mijn lift:

De tekst boven de envelopjes heb ik gemaakt met rub-ons. Letter voor letter dus zitten krassen. Omdat ik wel wist waar de laatste letter moest komen (en niet waar de eerste letter moest staan) heb ik deze tekst van achteren naar voren aangebracht.
Het verbaasde me dat deze LO tijdens de wedstrijd de winnende lift werd.
De rechter helft van deze spread heb ik er weer zelf bij bedacht.Tijdens dit weekend heb ik ook nog een andere spread gemaakt.

Bij de linker LO heb ik me laten inspireren door een LO die ik op internet tegenkwam.
Op die LO vond ik de tekst zo leuk gestempeld onder de foto's.1 opmerking:

marga zei

Ik vind ze allebei prchtig. Wat een schitterende stempel ook van het fototoestel...............