Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
vrijdag 24 december 2010

Voor mijn bloglezers

Sneeuw kan erg lastig zijn, maar sneeuw kan ook enorm mooi zijn.
Als ik in zo'n mooie wereld rond loop, dan is dit echt genieten voor mij. Dit soort momenten zou ik erg graag vast willen houden. Maar dat lukt natuurlijk niet. Daarom maak ik er maar veel foto's van die ik later weer gebruik bij het scrappen.
Straks hebben we één grote smurrie op de wegen. Maar ik hoef maar naar deze foto te kijken en ik weet dat het de moeite waard was. Want ik heb van die zelfde smurrie ook enorm genoten.

Dit is een blog waarbij ik mensen wil inspireren.
Het is geen blog met mijn persoonlijke verhalen.
Toch wil ik me op dit moment van het jaar richten tot mijn lezers.

Voor sommigen komen er nu dagen aan die, om welke reden dan ook, erg moeilijk zullen zijn. Hen wil ik kracht toewensen om deze dagen door te komen. En ik hoop dat jullie ook wat genietmomentjes mogen hebben die deze dagen wat draaglijker zullen maken.
Als ik kon toveren, toverde ik voor jullie dat 2011 een jaar wordt met een verandering in positieve zin.

Ook anderen wens ik een fijne en warme Kerst toe. Geniet van de gezelligheid, van elkaar of van het "Leven". Probeer deze warmte vast te houden in 2011.
Het leven is te kostbaar om zo maar achteloos geleefd te worden.

Ik hoop dat voor een ieder 2011 een jaar zal worden waar je straks met een goed gevoel op terug kunt kijken. En vergeet niet om van die mooie momenten ook foto's te maken!

3 opmerkingen:

Godelieve zei

Practige foto bij jouw wensen.
Ook een fijne kersttijd gewenst.

Anja zei

Wow Hanny,
Mooier had ik het niet kunnen zeggen.Ik wens jou en je hubbie ook een geweldig 2011 toe.En dat je(wij) nog veel van deze maar ook andere foto's mogen maken.
Lieve gr Anja;o)

Anoniem zei

Wauw Hanny wat een mooie woorden. Ik zal er in 2011 aan blijven denken als ik het moeilijk heb. Ik wens jullie een heel mooi 2011 toe en geniet van elkaar. Groetjes Marieke