Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 24 juli 2011

Maak je eigen notitieblokje.

Op internet kwam ik een link tegen om een eigen notitieblokje te vouwen.
Rechtsboven de pagina van deze link zie je staan Create a PocketMod.
Door hier op te klikken kun je aangeven hoe de pagina van je notitieblokje bedrukt moet worden; met lijntjes, hokjes, een weekkalender, boodschappenlijstje enz.
Het werkt eenvoudig, zelfs ik begrijp het. Je kiest hoe je de pagina wilt bedrukken, sleept dit naar een van de 8 lege blaadjes die je rechts in het venster ziet, drukt op de printknop even vouwen en klaar is je boekje.

1 opmerking:

José zei

Ben net bezig met notitieboekjes en vroeg me af hoe ik de inhoud zou maken :-). Denk dat ik dit goed kan gebruiken. Thanks!
Groetjes
José