Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
vrijdag 5 augustus 2011

Wat je kunt doen met cardstock en 6 vel dessinpapier.

Van Berthine (Creabest kreeg ik uit de papierlijn van Simple Stories 6 vellen van de serie Life Documented om mee aan de gang te gaan (Celebrate Life, Colorful Life, For the Record, Life is Good, het vel 2x12 Border & 4x12 Title Strip Elements, en de Expressions Cardstock Stickers).

Met 6 vellen uit deze serie heb je genoeg dessinpapier om 4 LO's te maken en daarnaast had ik nog net genoeg papier voor het maken van een kaart.
Van het vel Expressions Cardstock Stickers heb ik nog heel veel letters over om een volgende keer te gebruiken.

Mocht je de LO's beter willen bekijken, dan kun je op de foto klikken om hem groter in beeld te krijgen.

Bij deze LO heb ik uit het vel For the Record de scallopsrand geknipt en deze rand als accent op de pagina gebruikt.

De vlaggenlijn op deze LO komt uit het vel Life is good.

Het kleine accolade-tagje simple stories komt uit het witte balkje onderaan het vel waar de papiernaam vermeld staat. Voordat je deze stroken weg gooit, kijk dan eerst eens goed naar de strook. Vaak kun je delen van zo'n strook verwerken op je LO.


De 3 borders op deze pagina komen uit het vel 2x12 Border & 4x12 Title Strip Elements.
De swirls op deze pagina zijn gemaakt van bindtouw, vastgeplakt met lijm.


De driehoekjes van de vlaggenlijn zijn ook goed te gebruiken als accentjes op je LO.

Er was nog voldoende papier over voor het maken van een kaart.

1 opmerking:

marenmat zei

Wow gaaf zeg! Heel mooi allemaal en zoveel ook van 6 velletjes!