Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
vrijdag 18 november 2011

Schloss Pillnitz.Het vlak boven de grote foto vond ik nog wat kaal, daarom heb ik de letters bloemen hierboven met verf gestempeld.
Toen de verf droog was, miste ik nog iets. Door het woord bloemen nog een paar keer terug te laten komen, wordt de LO wat speelser. En het geeft tevens aan dat er bij dit slot een tuin was met een overdaad aan bloemen.

Op het achtergrondvel heb ik wat verf gespat. Zo wordt de LO net wat minder strak. Omdat ik de gele verf wilde laten "knallen" heb ik de verf niet verdund. Het lukt dan niet altijd om van die mooie verfspatten te krijgen. Met een satéprikker kun je iets verf uit de natte spat weg trekken. Het effect dat je zo krijgt is leuk.

Geen opmerkingen: