Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
dinsdag 23 oktober 2012

Evi.

Het was ontzettend leuk om deze LO te maken.
Dit soort papier en een dergelijke foto gebruik ik nooit voor het maken van een LO.
Maar wat is het leuk om eens op deze manier te scrappen.
Mijn collega was zo aardig om me deze foto van haar 2 maanden oude dochtertje Evi te geven.
De foto past perfect bij dit papier dat ik van de winkel Creabest kreeg om mee aan de slag te gaan.
Als ondergrond wilde ik een rustige basis hebben, vandaar de keuze voor dit ondergrondvel. Omdat ik hier toch nog wat kleur in wilde hebben heb ik er met behulp van een mask (verpakking van potjes jam) cirkels op getamponeerd.
Ik wilde de verf met wat reliëf op de LO hebben. Om dit effect te bereiken heb ik gesso genomen en dit vermengd met wat rode verf. Daarna heb ik op deze geverfde cirkels met een achtergrondstempel er nog wat tekst op gestempeld.


2 opmerkingen:

Frences zei

Wow Hanny, hij is supergaaf, wat een mooie lo en errug scrapliftwaardig. Heb hem gepind uiteraard :)

Lieve groetjes Frences

Linda zei

Hoi Hanny,

Wat een mooie zachte creatie en wat een droppie op de foto!!
Je hebt hele leuke tips dankjewel voor de inspiratie!
Groetjes, Linda