Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
dinsdag 20 november 2012

Allemaal tutorials.

Toevallig had ik zojuist iemand aan de telefoon die morgen lekker vrij heeft en van plan is om eindelijk eens lekker de tijd voor zichzelf te nemen en eens te gaan scrappen.
Omdat ook zij internet steeds leuker gaat vinden, plaats ik deze link nu maar vast Dan heb je morgen wat te doen N en een stukje afleiding voordat je naar de tandarts moet.

Mocht je ook de tijd hebben dan is het leuk om de tutorials van Tammy Tuttarow te bekijken

Geen opmerkingen: