Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 24 februari 2013

Mini album Floriade.

Een tijdje geleden ben ik begonnen met het maken van een mini album van ons bezoek aan de Floriade deze zomer. Vanmiddag heb ik dit album af gemaakt.
Heel lang geleden heb ik eens een digitaal mini album van Dawn Inskip gekocht omdat ik dit zo leuk vond.
Nu heb ik helemaal niets met digitaal scrappen, dus heb ik dit digitale album als uitgangspunt/inspiratiebron gebruikt voor een papieren versie.
De pagina's zijn gemaakt van wit schetsboekpapier (130 grams).
Deze pagina's heb ik met 3 kleuren spray bespoten en vervolgens heb ik op iedere pagina een achtergrondstempel van een hokjespatroon gestempeld.
De randen van de pagina's heb ik met groene wasco op waterbasis geaccentueerd.

4 opmerkingen:

Els zei

Hier ga ik gewoon nog 1 x proberen een reactie achter te later, want je maakt zulke mooie ceaties. Dit album vind ik weer zo super mooi gemaakt. Mooi met de stempel achtergronden en de kleuren vind ik ook zo geweldig mooi. Leuke details zijn er overal te zien.

jammer dat je woordverificatie aan staat en ik ben daar echt niet goed in.
Groetjes, Els

Karin zei

Super leuk Hanny. Je stijl is helemaal herkenbaar. Mooie kleuren en details weer ook.
Groetjes, Karin

Corry zei

Wat een leuke kleuren heb je voor je album gebruikt
Ik vind hem heel mooi geworden
groetjes Corry

Femke zei

Leuk zeg!! Dat minialbum heb ik idd ook nog ergens op mijn pc...herkende het al een.beetje :) Heel leuk gedaan!