Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
woensdag 21 augustus 2013

Journalingkaartjes.

Op de blog van JOYZZ laten ze zien hoe je met waterverf/ecoline heel gemakkelijk je visitekaartjes een kleur kunt geven.
Als scrapster denk ik natuurlijk niet aan visitekaartjes, maar direct aan journalingkaartjes. :-) Dit vind ik een erg leuke manier om je journalingkaartjes kleur te geven

2 opmerkingen:

Marlien zei

Leuk!
ook voor ATC
Ik heb nog veel van die inkten in de kast staan.
Ga het gauw eens uitproberen.
Bedankt voor de tip.

Marlien zei

ik wil je nog even bedanken voor deze tip.
Ik heb veel succes met de ATCtjes die ik hiermee maak.