Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zaterdag 1 februari 2014

Enkele kaarten.

Afgelopen week heb ik met een aantal collega's een kaart gemaakt.
De achtergrond is met 3 kleuren verf getamponeerd.
Doordat de stempelafdrukken met embossingpoeder verhit zijn krijg je een mooi geheel.
Eigenlijk kon deze kaart niet mislukken want zowel de boom als het huisje zijn stempels :-)

Deze kaart wil ik binnenkort nog een keer met mijn collega's gaan maken.
Hierbij wordt o.a. gesso, masks en (distress)inkt gebruikt. Ook een simpele kaart omdat ze zo iets nog nooit gedaan hebben.

En de volgende kaarten liggen klaar om verzonden te gaan worden. Tenslotte is het altijd handig om een voorraad kaarten klaar te hebben liggen.
Dit lag eerst klaar als label, maar een vriendin maakte me er op attent dat dit ook erg leuk is om als ansichtkaart te gebruiken.

1 opmerking:

Marja Kenter zei

Ik vind ze allemaal te gek! Heel mooi en uniek.
groetjes Marja