Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 22 juni 2014

Creatief bezig zijn.

Het is heerlijk om creatief bezig te kunnen zijn.
Gisteren heb ik bij de Craftorij in Ede een workshop gegeven.
Het was een gezellige dag en fantastisch dat de dames aan het eind van de dag enthousiast met een mooi zelf gemaakt album naar huis konden gaan.Mocht je zelf ook creatief aan de gang willen gaan en even geen inspiratie hebben, misschien kun je dan wel wat met de tutorials van DD stamps.

Geen opmerkingen: