Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Inmiddels ben ik ook steeds meer met art journaling bezig.

Het werken met verf, inkt, sprays, stencils e.d. is ontspannend en ontzettend leuk om te doen. Het is dan ook super dat ik lid van het designteam mag zijn bij Dutch Doobadoo en bij Pronty. Want daar komen veel gave materialen vandaan, die ik graag hierbij gebruik.


Door mijn eigen creaties te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.




zaterdag 28 oktober 2023

Een combinatie van materialen.

Goedemiddag.


De hobbywinkel Homemade4you in Zwolle heeft gevraagd of ik zaterdag 4 november in hun stand op de Kreadoe een demo wil geven met de materialen van Pronty.
Omdat me dit erg gezellig lijkt om te doen, ben ik volgende week zaterdag dus op de Kreadoe te vinden in hal 9 Stand E073/E075.

Bij het geven van een demo horen ook genoeg voorbeelden vind ik altijd. Dus ben ik nu druk met het maken van diverse voorbeelden. Hierbij zijn de materialen van Pronty het uitgangspunt, maar vind ik het ook leuk om nog wat andere materialen te gebruiken.


Deze art journal pagina gaat zaterdag mee naar de beurs.


Basis voor deze pagina is het papier uit de Numbers & Letters collectie van Pronty.
Het gave chipboard framepje komt ook uit deze collectie.
Het leuke van deze zwart/wit collectie vind ik dat je er zelf de gewenste kleur aan toe kunt voegen.
En dat heb ik dus gedaan met de Izink spray inkt en met de mica spray.
Ook zie je op de achtergrond nog het decoupage papier Carta di Riso van Stamperia.
Verder heb ik op deze pagina nog een stukje papier uit de Under Construction collectie van Pronty gebruikt. De ronde (spijker) elementen zijn ook afkomstig uit de Under Construction collectie. Deze zijn iets verhoogd opgeplakt. Ik gebruik hier vaak een stukje chipboard voor.
De pijp, zakhorloge en de camera zijn elementen uit een junk journal set van Craft-o-Clock (Age of Mysteries). Een junk journal set met een enorm hoog hebben-hebben gehalte.

Wil je deze art journal pagina in het echie zijn (en mij misschien ook wel), we zijn beiden zaterdag 4 november te vinden op de Kreadoe bij Homemade4you (hal 9, stand E073 en E075).
Wie weet zie ik je volgende week.

Goed weekend, groeten Hanny.

Geen opmerkingen: