Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zaterdag 24 mei 2008

Leuke blogs.

Daarvan zijn er natuurlijk erg veel.

Vandaag ontdekte ik de blog van Joanne uit Engeland.
Op haar blog geeft ze een duidelijke uitleg voor het maken van allerlei bloemen die je kunt gebruiken op je kaarten of bij je scrapbookpagina's.


Op de blog van Michelle Zindorf kun je schitterende kaarten met stempelinkt vinden. Bij de kaarten die ze gemaakt heeft staat een duidelijke uitleg.

Geen opmerkingen: