Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
vrijdag 16 mei 2008

Scrapkaarten.Voor Scraps heb ik een tweetal kaarten gemaakt:
Het scrapbookpapier is niet alleen geschikt om mooie lay-outs te maken. Ook als je kaarten maakt is het erg leuk om dit papier te gebruiken. Voor deze kaarten heb ik cardstock en papier van My Mind's Eye gebruikt.

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat een superleuke kaarten Hanny. Vind vooral die met die bloemen erg mooi. Groetjes Wendy.