Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 8 juni 2008

Nogmaals foto's aan het lijntje.

Gisteren heb ik nogmaals de workshop 'foto's aan het lijntje' bij Scraps gegeven omdat er meer mensen waren die deze lijst wilden maken.
Het was weer erg gezellig om deze workshop te geven. Het is fijn als aan het einde van de dag zo veel enthousiaste mensen met hun lijst naar huis gaan.

Deze keer zijn deze lijsten gemaakt:


1 opmerking:

Margreet zei

Leuk om ze zo allemaal bijelkaar te zien. Wat zijn ze mooi geworden he?