Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
woensdag 18 juni 2008

Wat gemaakte LO's.

Voor ons Rome album ben ik bezig geweest met het maken van schetsen.
Een paar LO's zijn inmiddels af:3 opmerkingen:

Margreet zei

Mooi Hanny!!! Nu kan ik mooi zien wat mij te wachten staat in Rome....

Chantal van de Kant zei

ze zijn weer mooi geworden Hanny. Wij hebben onze huwelijksreis in Rome doorgebracht. Mooie stad.

We moeten weer eens afspreken om gezellig te beppen en te scrappen. Groetjes
Chantal

Jill zei

Hoi Hanny,

Even een kort berichtje om je te zeggen dat ik je een award wil uitreiken voor je prachtige werk, je leuke tutorials en bijzondere links op je blog. Op mijn blog zie je hoe je m in ontvangst kunt nemen.

lieve scrapgroetjes, JIll