Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
vrijdag 5 september 2008

SNEAK PREVIEW Make&Take voor SCRAPS

Zaterdag 4 oktober viert SCRAPS haar 1 jarig bestaan.
Het wordt een gezellig feest, zet deze datum maar vast in je agenda.
Er zijn o.a. 8 Make&Take's. Twee ervan ga ik verzorgen.
Hieronder mijn sneak preview:
(Mocht je nog een kleine strandfoto hebben of andere staande foto van ongeveer 6,5 x 9,5 cm. dan zou ik die zeker meenemen.)

1 opmerking:

Anoniem zei

He Hanny, dat ziet er toppie uit. Ik zal eens snel wat leuke foto's gaan uitzoeken. Ik kan bijna niet wachten tot het zover is. Groetjes Wendy (scrapwendy).