Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
vrijdag 12 september 2008

Workshop transparante lijst.

Donderdag 23 oktober geef ik bij Scraps de workshop transparante fotolijst.
Ik vind het altijd een uitdaging om bij het scrappen materialen te gebruiken die hier niet specifiek voor bedoeld zijn. Dat heb ik bij het voorbeeld van deze workshop ook gedaan.
Mocht je het leuk vinden om ook zo'n lijst te maken, dan zie ik jullie de 23e oktober wel bij Scraps.

1 opmerking:

Frences zei

Ik vind hem geweldig Hanny!!!
En als ik dichterbij woonde en niet zoveel op programma had staan, was ik hem komen volgen hoor.

Heb je naam met link naar dit blog even op mijn blog gezet, vind je vast niet erg ;)

Liefs Frences