Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 8 februari 2009

Speciaal voor jou Ankie.

En voor iedereen die dit ook leuk vindt :-)

Gisteren waren we bij de zwager en zus van Bas op bezoek.
Daar zat ik naast Ankie die sinds een tijd ook aan het scrappen is.
We hebben heerlijk met elkaar over onze hobby kunnen praten en hadden het ook even over het volgen van blogs.
Ankie volgt geen Franse blogs omdat ze deze taal niet machtig is.
Ik spreek ook vrijwel geen woord Frans (en al helemaal geen Noors/Zweeds of welke taal het dan ook is), maar plaatjes kijken dat kan ik wel!
Daarom Ankie (en alle anderen die hier meelezen) hier een aantal blogs vol inspiratie, om mooie plaatjes te kunnen kijken:

Carin Lindhol

Carine

Karine

Patmiaou

Mc scrap

Sophinette

Flolie

Frederique

Iggydodie

Kirsten

Bibbi's Dillerier

Suc6 Ankie met alles toevoegen aan je feeds.

1 opmerking:

Ankie zei

Hoi Hanny, Wat leuk dat je speciaal voor mij iets op je blog zet! Ik heb alle blogs meteen bekeken en ze zijn i.d.d. heel mooi!Ik zal er een paar aan m'n favoriten toevoegen. Bedankt! Gr Ankie