Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zaterdag 28 februari 2009

Vind een kleurenpalet bij een foto.

Via deze site kun je bij een foto een kleurenpalet vinden.
Dus als je een LO wilt maken en je twijfelt welke kleuren je bij je foto kunt gebruiken, dan kun je de foto met dit programma binnen halen (de foto mag niet groter zijn dan 150 KB) en je krijgt een palet aan bijpassende kleuren.

1 opmerking:

sweet mama zei

Ik heb het nog niet geprobeerd, maar hier ben ik heel erg blij mee!