Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
dinsdag 23 februari 2010

Linken niet meer aanwezig.

Op mijn blog plaats ik linken die ik zelf graag wil bewaren en waarvan ik denk dat anderen dit ook leuk zullen vinden.
Omdat ik het niet netjes vindt om andermans ideeën rechtstreeks op mijn blog te plaatsen, vermeld ik altijd de link naar het betreffende topic.
Het kan dan gebeuren dat de bron-link door de eigenaar beveiligd of verwijderd wordt, waardoor de link op mijn blog niet meer werkt.

Kom je dus leuke ideeën tegen, print het dan uit of bewaar het op je eigen PC.
Dit neem ik me zelf ook al heel lang voor, maar TIME FLIES.......away.
Binnenkort moet ik hier toch maar eens de tijd voor gaan nemen.

Geen opmerkingen: