Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
vrijdag 26 februari 2010

Weer wat LO's af.

Ik heb weer eens heerlijk wat tijd kunnen scrappen en ben verder gegaan met mijn Amerika album. Ik heb hiervoor de volgende LO's gemaakt. Bij een aantal LO's heb ik me laten inspireren door LO's en schetsen van anderen.2 opmerkingen:

gea zei

mooi zeg !! vooral de oranje layouts stralen warmte uit !

heidy zei

mooi,mooi zeg je site is ook erg leuk om te volgen.
Heidy