Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 14 maart 2010

Wat is scrappen toch een heerlijke hobby.

Afgelopen zondag heb ik gezellige dag met een aantal scrapvriendinnen door gebracht.
Mensen die ik via een forum ontmoet heb en waarmee ik zo nu en dan afspreek om eens een dag niets te moeten en gewoon maar zitten, kletsen en ook nog eens scrappen. Deze keer waren we met z'n zessen.
7 Jaar geleden had ik nooit gedacht dat ik via internet zulke leuke contacten zou kunnen krijgen.


De letters TIME en CHANGE zijn gemaakt van polyprop en bewerkt met alcoholinkt.
En van een aardig iemand kreeg ik zo maar heel veel rub-ons. Haar vader had vroeger als bouwkundig tekenaar deze letters gebruikt. Maar door de moderne technieken kwam deze voorraad leuke letters zo maar in de kast te liggen. En dat is natuurlijk erg jammer. Gelukkig wist ze dat ze mij daar een groot plezier mee kon doen.

Geen opmerkingen: