Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zaterdag 6 maart 2010

Workshop (achtergrond)stempels maken.

Het zelf maken van achtergrondstempels die je bij het scrappen kunt gebruiken is een erg leuke bezigheid.
Bovendien is het gebruiken van achtergrondstempels budgetscrappen omdat je er maar weinig ander papier bij nodig hebt.
Voor een workshop die ik 24 april bij Scraps ga geven heb ik wat voorbeelden gemaakt om te laten zien wat er met deze stempels mogelijk is.

De foto's op de 1e LO heb ik bewerkt omdat het hier om een dochter van een vriendin gaat.


Bij de volgende LO heb ik een stempel met allemaal blokjes gemaakt. Door een kleur verf te nemen die erg dicht bij het achtergrondvel ligt, lijken de blokken een geheel te worden met de achtergrond.Bij de 3e LO heb ik de ruiten gestempeld en de >>>>>


In oktober heb ik een uitdaging geplaatst op de blog van Scraps. Bij deze LO heb ik ook zelf gemaakte stempels gebruikt.


Mocht je na het zien van deze LO's ook zin krijgen om zelf stempels te gaan maken, kom dan gerust 24 april naar de workshop bij Scraps.
Na afloop van deze workshop ga je met minimaal 4 (zelf gemaakte) achtergrondstempels naar huis en ook worden er nog een en misschien wel 2 LO's gemaakt.

Geen opmerkingen: